[:da _i=”0″ _address=”0″ /]

Om Brdr. Skov

Vi specialiserer os i alt fra reparationer af iPhones/iPads, stationær og bærbare computere – til salg af computere, tilbehør, netværk og alt indenfor gaming.

Vi elsker at hjælpe alle vores kunder og står parat til at finde den rigtige løsning til dig!

Hvorfor vælge os

Med Frederikshavns nye lokale IT butik, ønsker vi at skabe et sted, hvor du i trygge rammer altid kan føle dig velkommen.

Hos os er vi nede på jorden og der findes ingen dumme spørgsmål!

Vi specialiserer os i alt fra reparationer af iPhones/iPads, stationær og bærbare computere – til salg af computere, tilbehør og gaming udstyr. 

Vores filosofi og tankegang er at tage fat i en hurtig udviklende teknologisk verden og oversætte den til os almindelige brugere, så den er til at forstå i dagligdagen. Så går du med forskellige ønsker som eksempelvis trådløse løsninger i hjemmet eller til virksomheden, hvor det kan være lidt uhåndgribeligt, så tøv ikke med at besøge eller skrive til os, så vi sammen finder den bedste løsning!

Vi vil give den bedste service i byen og sidder du med et problem med din computer eller andet, så tilbyder vi både fjernsupport hvor du ikke skal forlade hjemmet – eller support på den ønskede adresse.

Vi tilbyder gerne et uforpligtende tilbud, hvor vi kommer og besøger din virksomhed for at se hvordan vi bedst muligt kan optimere den daglige arbejdsgang i form at IT løsninger. Så uanset om du er privat, mindre eller større virksomhed, så kan vi skræddersy alt fra de rigtige produkter til den rigtige netværksløsning.

Vi lover at kaffen altid er klar til en god snak i butikken og du finder os i Søndergade 30 C – Lige ved siden af fiskemanden.
Vi glæder os til at se dig,

/Kenneth og Bjarke Skov

U

Vi tilbyder altid gratis fejlfinding

Hvis din Mac eller PC er gået hen og blevet langsom eller bare ikke kører optimalt, så kigger vi på den – Gratis.

Du er altid velkommen til at komme ned med dit udstyr, så undersøger vi hvad der kan være galt og kommer med et uforpligtende tilbud. 

Hos os får du altid en fair og konkurrencedygtig pris

Vi går meget op i at alle kunder får en rigtig god behandling. Derfor ønsker vi også altid at komme med en fair og konkurrencedygtig pris, så du føler, at du er i gode hænder. 

Hos os får du altid en fair og konkurrencedygtig pris

Vi går meget op i at alle kunder får en rigtig god behandling. Derfor ønsker vi også altid at komme med en fair og konkurrencedygtig pris, så du føler, at du er i gode hænder. 

Hvad laver vi?

Vi specialiserer os i alt fra reparationer af iPhones/iPads, stationær og bærbare computere – til salg af computere, tilbehør og gaming udstyr

Stationær reparation

Vi kan løse alle dine PC problemer i vores butik eller hjemme hos dig.

Laptop reparation

Vi kan hjælpe med alt fra software udfordringer til hardware problemer.

Mobil & tablet repartion

Vi reparere alle Apple produker og bruger kun kvalitets reservedele med fuld garanti

Hjemmesupport

 Vi tilbyder professionel support til både privat og erhverv på den ønskede adresse.

Fjernsupport

Få hjælp til dine computer problemer uden at skulle forlade hjemmet! 

Webdesign

Vi tilbyder professionel webdesign med langt under konkurrence priser. 

Vores Team

Teamet bag Brdr. Skov består af brødrene Kenneth og Bjarke Skov, som er opvokset i området og kender de lokale. Med deres mange års erfaring inden for reparation og salg af IT, har de startet en lille lokal butik med henblik på at give Frederikshavn den bedste service indenfor dette område.

Du kan også møde vores unge talent, Mads, som til dagligt vil hjælpe til i butikken og på værkstedet. Mads har en bred erfaring indenfor gaming og vil stå klar med en ærlig rådgivning omkring dit næste gaming udstyr.

Kenneth Skov

Kenneth Skov

Kenneth@brdrskov.dk

Lars Schmidt

Lars Schmidt

Lars@brdrskov.dk

Lars er nyeste mand ombord hos Brdr. Skov – Og det er vi super stolte af. Lars kan med sine mange års erfaring indenfor den tekniske verden, være med til at hæve vores tårnhøje kvalitetskrav, når det kommer til udskiftning af skærme i smartphones/iPads og reparation af computere. Derudover er han måske byens bedste tekniker, med sin yderst detalje orienteret perfektionisme, når det kommer til at bygge gamer computere, lige efter dine ønsker.

Bjarke Skov

Bjarke Skov

Bjarke@brdrskov.dk

Har du spørgsmål?

[: _i=”8″ _address=”8″ /]