Timelønnet sælger/supporter søges til Brdr. Skov i Frederikshavn.

 

Er du god til computere? Og er kundeservice en del af dit DNA? – Så send en ansøgning med det samme!

”Som sælger/supporter spiller du en hovedrolle i kundens oplevelse og hos os er intet vigtigere end at kunden går fra butikken med en god følelse – og med den rigtige løsning. Derfor får du masser af frihed til at kunne løse hver enkelt kundes problem på den helt rigtige måde”.

Denne stilling som sælger er for dig, som både kan skabe resultater på egen hånd, samtidig med at du rådgiver vores dejlige kunder med de rigtige løsninger. Det er for dig, som trives i et godt fællesskab og ikke er bange for at tage ansvar og gå forrest.

Hos Brdr. Skov er der altid tid til at have det sjovt med vores kunder – og selvom der er fart på, så har vi altid tid til en kop kaffe og rådgive med de helt optimale løsninger – Ærlig rådgivning er det der driver os hver eneste dag.

 

Velkommen til Brdr. Skov – din nye arbejdsplads

Du bliver en nøgleperson i vores butik/på vores værksted og vil blive ansigtet udadtil, når der er travlt med kundebesøg til både private og vores erhvervskunder. Du har 100% mandat og tillid fra os til at træffe de rigtige beslutninger og dermed gøre vores kunder glade.

College students are utilized

This is the reason some people choose to use article essay writing a review to make online essay writer their decisions.

to being called upon to chat about issues that are out of the comfort zone, for instance.

Som ansigtet udadtil, forestiller vi os, at du er et socialt væsen, der trives i et konkurrencepræget miljø. Samtidig er du interesseret i vores produkter og er opdateret omkring den nyeste teknologi særligt inden for telefoner, computere, hardware og tablets.

Som sælger er det dig, der holder overblikket på gulvet og sørger for, at butikken står knivskarpt og at der er priser på varerne.

I løbet af din arbejdsdag møder du mange nye udfordringer, men nogle af de faste opgaver vil være at:   

  • Hjælpe og vejlede vores kunder
  • Tjekke at butikken, kampagner og priser er, som de skal være
  • Hjælpe med at besvare henvendelser fra kunder på facebook, instagram og www.brdrskov.dk 
  • Løse opgaver opgaver på vores værksted

 

Kan du levere god kundeservice? 

Kunderne er i centrum for alt, hvad vi gør hver eneste dag. Derfor er det vigtigt, at du er høflig, hjælpsom og ærlig – og at du har lyst til at føre disse værdier videre. I det hele taget skal du trives i rollen som forbillede og med at gå forrest. Helt konkret lægger vi vægt på, at du: 

  • er dygtig til at lære fra dig og være et forbillede 
  • har en høj selvdisciplin og har lyst til at tage ansvar 
  • er en dygtig købmand
  • er god til at bevare overblikket i travle perioder – især fordi, du er velforberedt og punktlig. 

Det er ikke nødvendigvis dit kendskab til produkterne, der er vigtigt for, at du bliver en succes, men det er klart, at et godt produktkendskab gør det lettere for dig at komme i gang.  

Vil du med på holdet? 

Så send din ansøgning og CV til Bjarke Skov (Bjarke@brdrskov.dk) og mærk ansøgning med: Timelønnet sælger.

Vi glæder os til at høre fra dig!