Support

Sidder du på en forretningsrejse eller måske bare derhjemme en almindelig hverdagsaften, så løser vi dine IT problemer uden at skulle besøge dig.

Læs mere her:

Få løst dine problemer ved hjælp af fjernsupport

Med hjælp af fjernsupport, kan vi styre din computer og hjælpe dig uanset hvor du befinder dig i verden!

Så sidder du på en forretningsrejse eller måske bare derhjemme en almindelig hverdagsaften, så løser vi dine IT problemer uden at skulle besøge dig. Vi gør dog opmærksom på at alle sager ikke nødvendigvis kan klares via denne løsning.

Få løst dine problemer ved hjælp af fjernsupport

Med hjælp af fjernsupport, kan vi styre din computer og hjælpe dig uanset hvor du befinder dig i verden!

Så sidder du på en forretningsrejse eller måske bare derhjemme en almindelig hverdagsaften, så løser vi dine IT problemer uden at skulle besøge dig. Vi gør dog opmærksom på at alle sager ikke nødvendigvis kan klares via denne løsning

Support på hjemmeadressen

Har du problemer med din internetforbindelse, din printer, dine mails eller andre IT udfordringer, hvor du samtidig ikke har mulighed for at forlade hjemmet. Så tilbyder vi at komme hjem til dig og løse problemet.

Ofte stillede spørgsmål

Er det sikkert at anvende fjernsupport?

Ja det er sikkert, så længe du ved hvem der overtager din PC for at hjælpe dig. Under fjernsupport kan du selv følge med i hvad vores tekniker laver med din PC.

Kan i opsætte mit mailprogram over fjernsupport?

Ja vi kan sagtens installere dine mail programmere igen. Samtidig kan vi opsætte din mailkonto og sørge for at du kan sende og modtage post.

Jeg har ikke mine drivere, kan i hjælpe?

Ja, vi kan sagtens installere de seneste drivere så alle enheder i din computer virker som de skal. Du behøver ikke selv at have alle drivere dem finder vi for dig

Kan i installere min printer over fjernsupport?

Ja vi kan godt installere din printer over fjernsupport. Det kræver at du selv sætter kabler i computeren, men det kan vi også guide dig igennem.

Book din tid nu!

Fortæl kort om det problem du oplever og vi vil hurtigst mulig vende tilbage med et tidspunkt hvor vi kan hjælpe dig.

Du er også altid vekommen til at besøge os i butikken.
Find adresse og åbningstider her.

Vælg